LEGISLACIÓ I DOCUMENTACIÓ

Certificacions de Seg. AlimentÀria

Ernesto Ventós S.A. disposa de les certificacions FSSC 22000 i ISO 22000 tant per al seu magatzem com per a la seva planta de destil·lació, que inclouen el disseny, la producció, l'envasat, l'emmagatzematge i la comerialització d'aromes, olis essencials i ingredients d'aromes.

Magatzem
FSSC 22000 COL 1cm
ISO 22000 COL 1cm
Planta de Destil·lació
FSSC 22000 COL 1cm
ISO 22000 COL 1cm

Certificacions Ecològiques

Ernesto Ventós S.A. està inscrit amb el número CT-5108-EIC al Registre d'operadors de producció ecològica com a elaborador, importador i comercialitzador d'acord amb l'article 29.1 del Reglament (CE) núm. 834/2007.

 
CCPAE
UE JPG verd

GARANTIA NORMATIVA

Ernesto Ventós S.A. garanteix que tots els seus productes compleixen les especificacions establertes per les diverses administracions i per la pròpia indústria, tant en fragàncies com en aromes.

 

regulacions

DOCUMENTACIÓ ONLINE

Els nostres clients tenen disponible al nostre web tota la documentació relacionada amb els productes, les mostres i les comandes: SPECS, MSDS, Kosher, Halal, Food grade...

 

paginaweb

COL·LABORACIÓ I participaCIÓ

Som membre actiu de diverses associacions del sector (IFEAT, AEFAA, AMAF, EFEO) i col·laborem amb empreses del sector pel que fa a la implementació de nous desenvolupaments legislatius.

 
IFEAT logo
logo AEFAA web
amaf marca 05
EFEO Logo

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. No obstant això, pot canviar la configuració de galetes o obtenir més informació en qualsevol moment en el següent accés: